Berry ten Hoven - ContactIk, Berry ten Hoven, ben op 20 mei 1975 geboren in het kleine dorpje Wapenveld. Sinds 8 september 2006 ben ik getrouwd met Angela en samen hebben wij twee prachtige kinderen. Onze zoon van zeven heet Noah en ons dochtertje van vier Eva.

Al een lange tijd schrijf ik gedichten. Vanaf Noah’s geboorte ben ik over het vaderschap en mijn gevoelens voor hem gaan schrijven. Op een gegeven moment had ik zoveel grappige en roerende gedichten dat ik besloot er een bundel van te maken. Deze bundel met de naam Mijn liefde voor jou is verschenen in 2009. Ik kreeg de smaak te pakken en begon te schrijven over allerlei gebeurtenissen in een mensenleven. Ik deelde de gedichten in op vrolijke (lichte) en trieste (donkere). Dit heeft geresulteerd in de bundel Van hart tot hart die in 2013 verscheen. In datzelfde jaar verscheen Lieverdje; een bundel over het ziekteproces van mijn zoon Noah.

Het schrijven van een gedicht is voor mij het vastleggen van een gevoel in woorden.
En wat is er mooier dan gevoelens over te brengen en te delen. Veel mensen vinden herkenning en steun in mijn gedichten. Ook schrijf ik verhalen over liefde.

Vanaf oktober heb ik, samen met illustrator Linda Udding, het kindervoorleesboek
Gijs en Guusje uitgebracht. Het boek staat vol komische uitspraken van mijn zoon. Zie voor meer informatie de speciale pagina in het menu.

Meer over mijn bundels vind je onder Bundels.

.